Menyhárt Gyula - fuvarozás, bútorszállítás, költöztetés Tatabánya

Belföldi árufuvarozás, Költöztetés Tatabánya

Future Könyvelőiroda Győr

Egy sikeres cég alapja a jó könyvelés!

A Future Könyvelőiroda azzal a céllal jött létre, hogy komplex üzletviteli szolgáltatást nyújtson mikro-, kis-, és középvállalkozások számára.

Munkatársaink felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek, akik tudásukat folyamatosan fejlesztik, bővítik.

Tevékenységünk során törekszünk arra, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek munkánkkal.

Fontos Önnek:

- a reális ár-érték arány

- rugalmasság

- megbízhatóság

- ügyfélközpontú hozzáállás?

Ha igennel felelt a fenti kérdésekre nem fog csalódni bennünk.
Legyen a partnerünk, dolgozzunk együtt, és mi azon leszünk, hogy megvalósítsa vállalkozásával kapcsolatos elképzeléseit.
Hiszen ha Ön sikeres, mi is azok vagyunk!
A jelen gazdasági helyzetben kiemelkedő fontosságú a költségek optimalizálása, a vállalkozás pénzügyi helyzetének naprakész ismerete.

Ebben tudunk Önnek segíteni.
Reméljük hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük.

http://futurekonyveloiroda.com/

Talentum

Intézményünk a város iskolái között sajátos szerepet tölt be: alternatívát kínálunk a nagy iskolák mellett azoknak a családoknak, akiknek nem csupán a kiváló teljesítmény a fontos, hanem az a közösség, az a légkör is, amelyben a gyermek a mindennapjait tölti. Mi a hozzánk járó gyermekek jó képességeit úgy szeretnénk kibontakoztatni, hogy az együtt végzett munka egy harmonikus személyiség kialakulásához járuljon hozzá.

Iskolánkat leginkább a családias légkör jellemzi. A kis létszámú osztályok miatt az általános iskolában és a középiskolában is mindenki ismeri társait, személyes kapcsolat alakult ki a diákok és a tanárok között.

Tudjuk, hogy nincs tökéletes iskola és tökéletes pedagógus, ahogy tökéletes szülő sem létezik. De hisszük, hogy elég jó iskola lehetünk, melynek alapja kollégáink és a szülők közössége. Ők közös értékeket képviselve munkálkodnak együtt már évek óta. A gyermekek visszajelzései és eredményei alapján jó úton haladunk. Köszönjük, ha Ön is figyelemmel kíséri ezt az utat!

http://www.talentum.hu/

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

http://www.kemkh.hu/

Foton Metallbau Építőipari és Szolgáltató Kft

A Foton-Metallbau Építőipari és Szolgáltató Kft. 2006. januárjában alakult meg, tevékenységünket építőipari szolgáltatások és kivitelezések körében folytatjuk.

Fő termék csoportjaink:

Műanyag nyílászárók;
Alumínium nyílászárók;
Acél- és lakatos szerkezetek;
Üvegszerkezetek.

Cégünk az 1999-ben alapított Foton-Metal Kft. tevékenységét és munkatársait vette át, hogy megújult formában folytathassa munkáját.
Szakmai múltunk azonban ennél is régebbre, 17 évre tehető, mert elődünk alapítója és munkatársai már korábban is a fenti tevékenységekkel és szolgáltatásokkal foglalkoztak.
Mindezek következtében partnereinkkel, évek hosszú sorára visszatekintő, jó kapcsolatot tartunk fenn, akiknek az ország egész területén minőségi termékkel és szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésére.

http://fmbau.hu/

Eötvös József Pedagógiai Szolgáltató

http://www.epszi.hu/

Lambda system kft

Cégünk neve – immár közel 20 éve - garanciát jelent a korszerű építési megoldásokra, a rugalmas ügyfélkezelésre valamint a széleskörű és magas színvonalú szaktanácsadásra az építőanyag kereskedelem területén.

http://lambda.hu/hu/

Royal Pub Tatabánya

Bár
Fő tér 14/d.
Tatabánya
(34) 785 548

Számos magánszemély, és vállalkozás aki már eddig igénybe vette a szolgáltatásomat!

Kapcsolat

 

 Ifj Menyhárt Gyula

mobil: +36 20 / 341 - 89 93

email: infofuvar@gmail.com

web: www.menyhartfuvar.hu

Adatvédelmi-Nyilatkozat

Jooble